Vores sanserum

Vi kalder vores forskellige rum en farve - herunder kan du læse om, hvad de forskellige rum indeholder og kan hjælpe med.

Blå rum

Det blå rum er indrettet med en vandmassagebriks, spabad og almindelig massagebriks. I rummet er der også aromadråber til at stimulere lugtesansen, vores mest sensitive sans.
Aktiviteterne i dette rum er afslappende og giver mulighed for at mærke sig selv og blive grounded.
Tyve minutters bad giver ro i kroppen til at kunne nyde husets øvrige tilbud.

Røde rum

Det røde rum er et rigtig oplevelsesrum, hvor man kan tumle i farvede bolde, udforske lydorglet og prøve alle de forskellige taktile og vibrerende redskaber.
Man kan lege med lyd - både ved selv at bruge sin stemme, men også ved forskellige rytmeinstrumenter.
Ofte starter et besøg i dette rum, inden man går til de mere rolige rum. 

Grønne rum

Det grønne rum er indrettet på en kombination af bevægelse og egen aktivitet.
En stor vandseng monteret med højtalere under, giver mulighed for at mærke rytmen i kroppen og at pulsen tilpasser sig tempoet i musikken.
Den store sorte madras med kugler i giver ro ved alle de tryk, man får af kuglerne.

Hvide rum

Det hvide rum er primært døserum, hvor man kan ligge på vandsengen, lytte til musik og betragte langsomt skiftende lyseffekter.
Afhængig af musikvalg og filmvalg kan man henholdsvis øge eller dæmpe aktivitet.

Gule rum

Et stort boldbassin med klare bolde giver dybe tryk til hele kroppen - en meget populær aktivitet for mennesker med f. eks. spasticitet.
Det gule rum er primært et døserum.

Sorte rum

Rummet er oplyst med blåt UV-lys. Forskning har vist, at mennesker med koncentrationsproblemer lettere kan fokusere, når de arbejder i dette lys. Ligeledes er det en fascinerende oplevelse for mennesker med lammelser, at se sig selv på en anden måde og kunne bevæge og bruge sine hænder. Afhængig af musikvalg, kan man henholdsvis øge eller dæmpe aktivitet.