De unge i sansehuset

Fortalt af unge fra Produktionsskolen

Susan, Produktionsskolen

Jeg synes, at Snoezelhuset er en fantastisk oplevelse. Man behøver ikke have et handicap for at nyde det, for det er så fredfyldt, at enhver sjæl vil kunne finde ro, i den tid man er der. Samtidig er der også plads til leg og fællesskab - og det kan jeg rigtig godt lide.

Helena K, Produktionsskolen

Min tur i sansehuset har været rigtig sjov og lærerig. Jeg er blevet meget mere åben overfor afslappende meditationsøvelser, og hvordan det i større grad kan hjælpe på mange problemer. Jeg forstår, efter min tur i Sansehuset, at det er et sted for både voksne og børn - og at det giver gode muligheder for personlig udvikling på mange måder.
Jeg har helt klart nydt de timer i sansehuset meget, og jeg vil uden tvivl komme igen, hvis muligheden byder sig. Jeg vil anbefale Sansehuset til andre, som af forskellige grunde kan have gavn af det interessante, afslappende og hyggelige Sansehus.

FAKTA

Snoezelen betyder: at snuse og at døse. Konceptet kommer oprindeligt fra Holland.

Snoezelhuset eller et snoezelrum er et sted, hvor man kan komme for at bruge alle sine sanser aktivt og få anderledes nye oplevelser. Disse oplevelser kan virke enten oplivende eller afslappende - et slags "fitnesscenter for sanserne".